Özel Fethiye Öğrencileri DEKAMER’İ Ziyaret Ettiler

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5, 6, ve 7. sınıf öğrencileri, okulumuzda Fen Bilimleri Zümresi tarafından yürütülen “Dostum Caretta” projesi kapsamında Dalyan İztuzu plajında bulunan DEKAMER’i ziyaret etti. Merkezde Caretta caretta’ların yaşam döngüsü hakkında bilgi alan öğrencilerimiz, saha temizliğinin ardından havanın kararmasıyla birlikte DEKAMER gönüllüleri ile Caretta’ların yumurtlamalarını gözlemlemek için arazi çalışmasına başladılar.

DEKAMER gönülleri eşliğinde gruplara ayrılan öğrenciler ve öğretmenler gece geç saatlerde Caretta’ların yumurtlama anını ve yumurtaların koruma altına alınma halini takip edip yakından izlediler. Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5, 6, ve 7. sınıf öğrencileri DEKAMER gönülleri eşliğinde yapılan gözlemde keyifli anlar geçirip, güzel hatıralar biriktirerek okula döndüler.