Özel Fethiye’de Okuma Bayramı Sevinci

Özel Fethiye eğitim Kurumları 1. sınıfları 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla coşkulu bir programla okuma bayramlarını gerçekleştirdiler.

Geleceğimizin mimarları, Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin yılmaz bekçileri minikler, tüm ders yılı boyunca yaptıkları çalışmaların meyvesini, okullu olmanın verdiği heyecanı öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları programla sundular. 1. Sınıf öğretmenlerimiz Aygül Braderin ve Nuray Keskin rehberliğinde hazırlanan programda öğrenciler şarkılar söyleyip, müzik öğretmenleri eşliğinde çaldıkları melodikalardan sonra “Reklamları Çizen Çocuk” oyunu sergilediler. Program boyunca ailelerinden de bolca alkış aldılar. Müzik ve danslarıyla birlikte büyük beğeni topladılar. Programda ayrıca öğrencilere günün anısına günlük ağacı fidanı hediye edildi.

Program sonunda Okul Müdürü Ayser YILMAZ, “Öğrencilerimizi gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, öğrencilerimizin başarılarının eğitim öğretim hayatlarının ilk yılında olduğu gibi artarak devam etmesini diliyorum. Misafirlerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.