“KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ” İngilizce Müzikali

Özel Fethiye Eğitim Kurumları’nın en önemli misyonu her öğrencimizi Atatürkçü, çağdaş, bilimsel düşünen, çok yönlü ve nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir. Bu hedeflerin gerçekleşmesi etkili bir eğitim sürecine bağlı olduğundan, okul öncesinden başlayarak tüm kademelerimizde eğitimin kalitesini artırmak için yoğun çaba göstermekteyiz.  Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri de girmiş oldukları İngilizce sınavlarında elde ettikleri başarılar ile okulumuzda verilen yabancı dil eğitiminin kalitesini kanıtlamakta ve her yıl yükselen başarı istatistiklerimiz okulumuzu Fethiye’nin en başarılı yabancı dil eğitim veren kurumu yapmaktadır.

Dünyanın en büyük ve en güvenilir üniversitelerinden olan ve tüm dünyada ana dili İngilizce olmayanlar için düzenlenen, İngilizce sınavlarla adını duyurmuş olan CAMBRIDGE UNIVERSITY’nin ESOL sınavlarına 12 yıldır katılan Özel Fethiye Eğitim Kurumları bu yıl da sertifikalarını Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde 24 Mayıs 2019’da yapılan bir törenle öğrencilerine verdi. Her yıl Cambridge Üniversitesi ESOL Sınavları sertifikalarını farklı şekillerde öğrencileriyle buluşturan Özel Fethiye Eğitim Kurumları Yabancı Diller Bölümü, bu yılda 5. Müzikali KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ ile sahnedeydi. KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ müzikalini kendi tarzlarıyla ortaya koyan Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri ve Yabancı dil öğretmenleri ayakta alkışlandılar. Yabancı dil öğretmenlerinin; günümüz esprileri, şarkıları ve kendi yazmış oldukları sözler, dans şovları, kendi tasarladıkları sahne dekoru ile hazırlamış oldukları İngilizce müzikali büyük beğeni topladı.

Cambridge Üniversitesi ESOL Sınavlarının sertifikaları alan ve KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ müzikalini canlandıran tüm öğrencilerimizi üstün başarılarından dolayı kutluyor ve en büyük destekçileri olan öğretmen ve ailelerine teşekkür ediyoruz.