“Okul Dışarıda Günü” Etkinliğimiz

Çocuğun yeteneklerini keşfetmesinde iletişim becerilerini geliştirmesinde, kendilerini ifade etmesinde, motor gelişimini desteklemesinde, zihinsel, sosyal ve duygusal gelişim ile dil gelişimini sağlamasında en etkili yöntemler oyundur. Bu sebeple ki 23 Mayıs 2019 Çarşamba günü tüm Türkiye’de okul öncesi öğrencileri için “Okul Dışarıda Günü” etkinlikleri yapılması planlanmıştır.

Oyunun ve açık havanın çocuğunun hayatındaki önemine vurgu yapmak, eğitimciler, aileler ve toplumda olumlu farkındalık oluşturmak amacıyla ve “Oyun Her Zaman Her Yerde ve Herkese” sloganıyla okulumuz anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencileri velilerinin de katılımıyla okul bahçesinde farklı oyunlar oynadılar. Velilerin ve öğretmenlerin de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikle öğrenciler “Yağ Satarım, İstop, Körebe Ve Mendil Kapmaca,  vb.” oyunlarını gönüllerince oynadılar. Eğlenceli ve hoş bir zaman öğrenciler ve gönüllerince eğlendiler.