2. Sınıflarımızın “The Three Billy Goats” Etkinliği

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri yabancı dil eğitimindeki çağımızın gerektirdiği teknik ve metotlarla çalışmalarının bir örneğini okul salonunda yapılan gösteri ile sergiledi.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak yabancı dil eğitimindeki hedef, küçük yaştan itibaren başka bir dilde kendine güvenen, sahnede sunum yapabilen ve böylelikle dili anlamlı kılan öğrenciler yetiştirmektir. Okulumuz 2.sınıf öğrencileri tarafından “The Three Billy Goats” isimli oyun 21 ve 22 Mayıs tarihlerinde okul salonunda sergilendi. İzleyenlerden ve velilerinden bolca alkış alan öğrenciler usta oyuncuları aratmadılar.

Öğrencilerin yabancı dil eğitiminde ve bu tür etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan velilerimizi de teşekkür ederiz.