ÖZEL FETHİYE MİNİKLERİNDEN ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınlar, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlenmiştir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan yüreklerdeki sınırsız sevgi ve sabrıyla dünyanın en kutsal varlıklardır.

Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak annelerimizin bizler için yaptıkları fedakârlıkları unutmadık. 10/05/2019 Cuma günü saat 19.30’da FBKM’ de, anasınıfı öğrencilerimizin uzun bir süredir çalıştığı “FINDIKKIRAN” adlı oyun sergilendi. Oyundan önce tüm öğrenciler annelerine anneler günü hediyelerini sundular, arkasından İngilizce ve Müzik öğretmenleri eşliğinde öğrendikleri İngilizce ve Türkçe şarkılar söylediler. Drama öğretmeniyle yaptıkları canlandırmalar ile de büyük beğeni toplayan minikler, anasınıfı öğretmenleri tarafından hazırlanan “FINDIKKIRAN” adlı oyununu sahnelediler. Oyunun önemli bir özelliği miniklerin sahnede canlı performans sergileyerek özgüvenlerinin ve yeteneklerinin ne kadar yüksek olduğunu ispatlamış oldular. “FINDIKKIRAN” oyunu kostümleri, müzikleri ve ana fikrinin dikkat çekiciliğiyle izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak annelerimize verilebilecek en büyük hediyenin evlatlarını sahnede görmenin gururu olduğunu bilerek sahip olduğumuz sanat bilinciyle bütün annelerimizin anneler gününü kutlarız.