ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI SEVİNCİ

Çocuklarımızın değerini bilmek onlara gereken önemi vermek ile olur. Bu değeri veren önderimiz Atatürk çocuklarımıza 23 Nisan’ı hediye etmiş ve bu günü çocuk bayramı olarak tüm dünya çocuklarına sunmuştur.

Bugünün çocukları olanların yarın büyüyerek ülkeye faydalı bireyler olması, devlet ve millet idaresinde görev alacak olmaları aslında onların hassasiyetle yetiştirilmelerini gerektirmektedir. Bu bilince sahip olan Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla, heyecanla ve bir bayram sevinci ile kutlandı. Okul bahçesinden koridorlara,  sınıflardan panolara okulun her köşesinde bayram sevinci ve neşesi yansıtılmış, her yer öğrencilerin yaptığı resimler ve yazdığı şiirlerle süslenmişti. Özel Fethiye Eğitim Kurumları Anasınıfları,1. 2. Ve 3. sınıf öğrencileri 19.04.2019 Cuma günü okul bahçesinde hazırlamış oldukları resim sergisi, bando eşliğinde geçit töreni, dans gösterisi, ritim gösterisi ve halkoyunları gösterileri ile program kutlamalarının ilkini coşkulu bir şekilde gerçekleştirdiler.

23.04.2019 Salı günü sabah geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sembolik olarak bir günlüğüne okul idaresinin devir teslimi yapıldı. Çok heyecanlanan ve görevlerini önemseyen küçükler görevlerinde çok başarılıydılar. Daha sonra ise okul salonun da “Geleceğin Umutları” adlı program sahnelendi. Programda temsili olarak görevi devralan öğrenci müdürün konuşması, şiirlerin okuması, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizin “Geleceğin Umutları” adlı oratoryosu büyük beğeni topladı. Program sonunda sahne alarak izleyicileri büyüleyen Özel Fethiye Eğitim Kurumları Orkestrası da dakikalarca ayakta alkışlandılar.

23 Nisan 2019 Salı günü de Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen çocuk şenliğiyle doyasıya bayram coşkusunu hep birlikte yaşadık.

Yaşasın 23 Nisan, karanlıktan aydınlığa kavuştuğumuz gün…

Yaşasın Yurdumuzun temeli, geleceğimiz çocuklarımız...

 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si