Özel Fethiye Miniklerinden Tiyatro Oyunu

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 3.sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde hazırladığı “Masal Tadında” oyununu sahnelediler.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 3. Sınıf Öğrencileri Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında “Masal Tadında” oyununu sahnelediler. “Masal Tadında” oyununda tüm masal kahramanlarını canlandıran öğrenciler, başarılı bir performanslar sergileyip, izleyenlere heyecanlı anlar yaşatarak öğrenci arkadaşlarına da bir takım mesajları ilettiler. Annelerinin, babalarının ve arkadaşlarının bolca alkışlarını alan öğrenciler, usta oyuncuları aratmadılar.

Öğrencilerimizi performanslarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.