Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faruk KAYA'nın ziyareti

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faruk KAYA okulumuzu ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi aldı.

26.03.2019 Salı gerçekleşen ziyarette, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faruk KAYA Okul Müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ ile sohbet ederek okulumuzun genel durumu, çalışmaları, öğrencileri hakkında bilgiler aldı. Daha sonra öğretmenlerimizle sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra sınıfları dolaşarak öğrencilerle de sohbet etti.

Milli Eğitim Müdürü Sayın Faruk KAYA öğretmen ve öğrencilerimizle yaptığı hoş sohbet sonrasında başarı dilekleriyle okulumuzdan ayrıldı.

Özel Fethiye ailesi olarak nazik ziyaretinden dolayı Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faruk KAYA’ya teşekkür ederiz.