“KANGURU” Matematik Sınavı

Her yıl Mart ayının üçüncü haftası bütün dünyada milyonlarca (6 milyondan fazla) öğrencinin katıldığı Fransa merkezli “Kangourou Sans Frontieres” derneği bağlı olarak 80 ülkede uygulanan Kanguru matematik sınavı okulumuz öğrencilerine uygulandı.

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı sınav öğrencilerin matematiğe olan ilgisini çekmek ve matematikte yetenekli öğrencileri daha da motive etmek amacıyla uygulanmaktadır. Matematiğin zor ve sıkıcı olduğu yönündeki fikirlerini değiştirmeyi, matematiği öğrenciler arasında daha popüler hale getirmeyi hedeflemektedir.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları salonunda uygulanan sınava ilkokul ve ortaokul öğrencileri katıldı.