Özel Fethiye Teniste İl Birincisi

Özel Fethiye Eğitim Kurumları, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi.

4-8 Mart 2019 tarihlerinde Muğla’da düzenlenen okullar arası Yıldız Erkek ve Yıldız Kız Tenis İl Turnuvasına okulumuz takımı da katılmıştır.

Muğla da düzenlenen okullar arası tenis il birinciliği turnuvasında okulumuz yıldız erkek ve yıldız kız takımlarımız başarılı maçlar çıkarmıştır. Yapılan maçların sonucunda Yıldız Erkek takımımız İL İKİNCİSİ, Yıldız Kız takımımız İL BİRİNCİSİ olmuştur. Okulumuzu ve ilçemizi Muğla il seçmelerinde başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimiz büyük bir başarı örneği göstererek herkesin gururu oldu. Yıldız Kız takımımız elde ettiği birincilikle İzmir’de düzenlenecek grup müsabakalarında ilimizi temsil edecektir.

Kazanılan bu zafer sonrasında Okul Müdürümüz Ayser YILMAZ “Öğrencilerimiz elde ettiği başarılar bizleri gururlandırdı. Tenis gibi zor bir spordan il birinciliği elde etmek bizim için ayrı bir gurur tablosu oldu. Başta öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini tebrik ve teşekkür ediyorum. Grup yarışmalarında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.