İstiklal Marşı’mızı Güzel Okuma Yarışması

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde tüm okulların katılımıyla İstiklal Marşı’mızı güzel okuma yarışması düzenlendi.

Özel Fethiye Eğim Kurumları da ilkokul ve ortaokul kategorilerinde yarışmaya katıldı. Okul bünyesinde daha önce yapılan elemelerde ilkokullarda 4.sınıf öğrencisi Defne ARSLAN, ortaokullarda 7.Sınıf öğrencisi İbrahim Baran ÇAVDAR okul birincileri olarak ilçe birinciliği yarışmasına katıldılar. Okulumuzu başarıyla temsil eden iki öğrencimizi de başarılarından dolayı kutluyor, devamını diliyoruz. Katkılarından dolayı da öğretmenlerimize, desteklerinden dolayı da ailelerine teşekkür ediyoruz.