“Oxford Big Read” Okuma Yarışması’nda “Akdeniz ve Ege Bölgesi” Finalisti Seçildi!

Özel Fethiye Eğitim Kurumları, öğrencilerinin okuma alışkanlığı kazanabilmeleri ve İngilizce seviyelerini daha iyi bir düzeye getirebilmeleri için 9 yıldır Oxford University Press tarafından düzenlenen “Oxford Big Read” (Geniş Kapsamlı Okuma) okuma yarışmasına katılmaktadır.

Okumanın öneminin farkında olan ve yıllardır bu tecrübeyle öğrencilerini yetiştiren, yabancı dilde kendisini ispatlamış bir okul olan Özel Fethiye Eğitim Kurumları, öğrencilerinin bu yarışmaya katılmalarının ve yarışmalarda her yıl bölge finalisti olmalarının haklı gururunu yaşamaktadır.

Yarışmaya katılma sürecinde öğrenciler, kendi düzeylerinde, kendi seçtikleri kitaplarla okumayı eğlenceli hale dönüştürüp, farklı kategorilerde hazırladıkları projelerle yarışmaya girmektedirler.2018/2019 eğitim öğretim yılı I. döneminde düzenlenen yarışmaya katılan tüm öğrencilerden 1. Sınıf öğrencisi Meryem ÖNDER ile 2. Sınıf öğrencisi Elfin Elis EVRAN büyük bir başarı elde ederek Akdeniz ve Ege Bölgesi Finalisti olmaya hak kazanmışlardır. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve dereceye giren öğrencileri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimize ve destekleyen anne babalarına teşekkür ediyoruz.