Yabancı Diller Zümresi İTK ELT Konferansında

İTK ELT konferansı dil eğitimcilerinin eğitim vizyonuna katkı sağlayan bir paylaşımdır.

Yabancı dil öğretmenlerinin de güçlü bir yabancı dil kazanımı için temel gereklilik olduğuna inanan Özel Fethiye Eğitim Kurumları Yabancı Diller Bölümü Öğretmenleri, dil eğitimindeki yenilikleri (yeni yaklaşımlar, öğretim metodları ve teknikleri) ve yeni teknolojileri öğrenmek amacıyla her yıl kendi okullarında, başka illerde veya ülkelerde düzenlenen ELT konferanslarına katılım sağlamaktadırlar.

Böylelikle tüm yenilikleri sınıflarında öğrencileri ile buluşturarak başarıya imza atmaktadırlar.
9 Şubat 2019 tarihinde Özel Fethiye Eğitim Kurumları Yabancı Diller Bölümü Öğretmenleri bu yıl 16.’sı düzenlenen ELT seminerine katılım sağlamışlardır. ‘They never look up from Their Phones! Are we really connecting with them?’ konulu İzmir Özel Türk Kolejinde düzenlenen seminerde birçok farklı konuda workshoplara katılmışlardır.