Yazar Melek Ö. Sezer Öğrencilerle Buluştu

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğretmen öğrencileri kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında bir yazar ve öğrenci buluşmasına daha imza atmanın gururunu yaşadılar. Özel Fethiye Eğitim Kurumları konferans salonunda Türkçe Zümresi önderliğinde gerçekleştirilen “Yazar Okulda'' kültür sanat etkinliğinde çocuk kitapları yazarı Melek Özlem Sezer öğrenciler buluştu. 

4 Ocak 2019 Cuma günü Özel Fethiye Eğitim Kurumları tarafından misafir edilen Yazar Melek Özlem Sezer öğrencilerle kitap okumanın önemi, yazarlık, öykü, masal ve çocuk kitapları hakkında söyleşi gerçekleştirdi. Yazdığı 30'u aşkın çocuk kitabıyla bizlere masal dünyalarının kapısını  açan, çocuk gözüyle büyüklerin hareketlerini değerlendiren, bizlere mizah yoluyla değerlerimizi anlatan değerli yazarımız okulumuz öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü. Söyleşi de Yazar Melek Özlem Sezer öğrencilerin sorularını cevaplayarak onların meraklarını giderdi. Söyleşi  sonunda yazar öğrencilerin kitaplarını imzalayarak onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Söyleşi sonunda Yazar Melek Özlem Sezer “Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerine çok teşekkür ederim. Beni o kadar içten ve samimi karşılayıp kucakladıkları için. Gün boyu öğrencilerle çok güzel sohbetler ve söyleşiler gerçekleştirdik. Onların sorularını cevaplayarak, okuma üzerine sohbetler ettik ve kitaplarını imzaladım. Çok güzel, bilgili ve en önemlisi okuyan bir nesil yetişiyor Özel Fethiye’de. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan okul yönetimine, öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si