Yerel Tohum Hasadımız

Özel Fethiye Eğitim Kurumları’nda“Organik Bahçem Projesi’nde” Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi ve Yerel Tohum Derneği ile işbirliği içinde ekilen yerel tohumların hasadı gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi sorumlusu Ziraat Mühendisi Sayın Taner Mercan ve Yerel Tohum Derneği Muğla Şube Başkanı Sayın Mehmet Bal Özel tarafından 17.10.2018 tarihinde düzenlenen seminer sonunda okul bahçesinde oluşturulan dikim alanına ekilen yerel tohumların hasadı gerçekleştirildi. Fen Bilimleri öğretmenleri rehberliğinde gerçekleştirilen çalışmada öğrenciler eğlenceli vakit geçirdiler. Topladıkları ürünleri paylaşarak evlerine götürerek tadına baktılar. Öğrenciler bu projeyle ürün yetiştirme aşamalarını yakından gözlemleyerek toprağa da dokunmuş oldular.