Meyve Salatası Etkinliği

Okul aile birliğimiz etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Okul aile birliği velilerimiz sağlıklı ve dengeli beslenme için gerekli olan meyve tüketimine dikkat çekmek için “Meyve Salatası” etkinliği düzenlediler.

Veliler tarafından temin edilen meyveler veliler tarafından okul yemekhanesinde hazırlayarak okul kantininde öğrencilere ikram edildi. Eğlenceli zaman geçiren öğrencileri bol bol vitamin aldılar. Okul aile birliğimize ve tüm velilerimize bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz.