Atatürk'ü Anma Programlarımız

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğretmen ve öğrenci Atatürk’ü Anma Haftasında yaptıkları farklı etkinliklerle Atatürk’ü andı.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 10 Kasım günü okul salonunda yaptığı törenle Atasını andı. Ardından bir hafta boyunca önce 4. Sınıflar sonra 3. Sınıf öğrencilerinin programlarıyla Atatürk’ü andı. Daha sonra okulumuz Türkçe, Sosyal Bilgiler ve Bilgisayar dersleri zümresi öğretmenlerinin ortaklaşa hazırladığı “Atatürk Sınıfı” ile öğrencilere Atatürk’ü anlattı. “Bana Mustafa Kemal’i Anlat” adıyla yapılan çalışmada okulumuz öğrencilerine Atatürk sınıfında bir ders boyunca Atatürk anlatıldı. Türkçe öğretmenleriyle birlikte bir grup öğrencinin sunumuyla yapılan etkinlikte öğrencilere Atatürk’ün doğumundan, ölümüne kadar olan süreçte neler yaptığı, hangi aşamalardan geçtiği ve Cumhuriyet’in ilanı ve sonrası ile ilgili videolar ve görsellerle anlatıldı.

Duygusal anlarında yaşandığı etkinlikte öğrenciler Atatürk ile ilgili bilmedikleri bilgileri öğrenmiş oldular ve Atatürk’ü bir kez daha andılar.

 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si