En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın hayatı boyunca ihtiyacı olacak her türlü bilgi ve değerleri kazanmasını hedefleyerek düşünen, sorgulayan, duyarlı, iletişim kuran, özgüvenli, yaratıcı ve ilkeli bireyler olmaları yolunda ilk adımlarını Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında birlikte atıyoruz.

Beş yaşında güvendikleri sıcacık bir eli tutarak anasınıfımızın merdivenlerini küçük adımlarla çıkan çocuklarımız, edindikleri okul öncesi eğitim ile daha büyük ve sağlam adımlarla ilkokulumuzun ve daha sonra da ortaokulumuzun merdivenlerinden tırmanıyorlar.  “Sevgiyle Büyütüyor, Bilgiyle Donatıyoruz.” ilkesiyle çıktığımız eğitim yolculuğumuzda anasınıfı eğitimimiz en temel ve en önemli dönemimizdir. İlkokula hazırlıkta temel eğitimimizi oluşturan anasınıflarımız, aynı zamanda hem öğrenci hem de veli bazında okulumuzu, eğitimimizi, vizyonumuzu ve misyonumuzu tanıtmada en önemli birimimizdir.

Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yaptığımız eğitim çalışmalarımızda Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı anasınıfları müfredatı uygulanmaktadır. Müfredat çalışmalarına ilaveten okulumuza özgü olarak sınıflarımızda İngilizce, Görsel Sanatlar, Müzik, Kodlama ve Robotik, Fen Bilimleri Laboratuvar Uygulamaları, Drama, Satranç, Rehberlik, Beden Eğitimi ve oyun dersleri de uygulanmaktadır. Bu dersler alanında uzman öğretmenler tarafından sınıflarında ya da atölyelerde yapılmaktadır. Zihinsel yeteneklerinin hızla geliştiği ve biçimlendiği bu dönemde çocuklarımızın bireysel farklılıklarını gözeterek yaptığımız çalışmalarda, onların ilkokula hazır bir şekilde geçmesine rehberlik ediyoruz. Anasınıflarımız yukarıda belirtilen derslerin yanında kendilerine ait olan oyun alanlarında serbest zaman etkinlikleri yapabilirken hobi bahçesinde de toprağa dokunabilmektedirler.

Anasınıflarımız beslenme konusunda da tüm öğrencilerimiz gibi öğle yemeğini okul yemekhanesinde yemektedir. Ayrıca anasınıflarımızda sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki defa ara öğün beslenmesi de verilmektedir.

Yirmi dört yıllık köklü eğitim geleneğiyle, en büyük ve en kalıcı eserin insan yetiştirmek olduğu inancını eğitimin temel ilkesi kabul eden Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak sizleri ailemize davet ediyoruz.