2.Sınıflardan İngilizce Drama Show "Twenty Billy Goats"

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2. sınıf öğrencileri 2016-2017 ders yılında İngilizce derslerinde okudukları klasik hikaye kitaplarından birinin uyarlaması olan "20 Billy Goats" adlı İngilizce drama oyununu 07 Haziran 2017 tarihinde sergiledi.

Okulumuz salonunda sahnelenen İngilizce Dram oyununda "20 Billy Goats" Büyükanne keçiden, futbolcu keçiye, piyanist keçiden, balerin keçiye yirmi farklı karakterde sahne alan miniklerimiz hem oyunculukları hem de İngilizceleriyle göz doldurdu. Velilerinin de katılımıyla gerçekleşen oyunda öğrencilerin performansı büyük beğeni topladı.