CARNIVAL TIME AT THE 3rd GRADES

The 3rd grades studied a reading text called “Carnival Time”. In English Lesson the students had a carnival time and they joined this classroom activity with their costumes. They made a Project and read their projects in the classroom. The students explained what they were ,what they wore and what they did at the carnival.The students had a great time. After their presentation they revised the vocabulary with “Who wants to be a Millionaire?” game.

3. SINIFLARDA KARNAVAL ZAMANI

Özel Fethiye İlkokulu 3. Sınıf Öğrencileri İngilizce dersinde “Carnival Time” adlı bir okuma parçası işlediler. İngilizce dersinde düzenlenmiş bir karnavala kendi seçtikleri kostümle katıldılar ve hazırladıkları projeleri kostümleri ile sundular. Yaptıkları İngilizce sunumlarda hangi kahraman olduklarını, hangi kostümü giydiklerini, karnavalda neler yaptıklarını anlattılar. Hem eğlendiler, hem de öğrendiler. Sunumlardan sonra “Kim 500 milyar ister?” yarışması ile öğrendikleri kelimeleri tekrar ettiler.