I know my ABCs

Anasınıfı öğrencilerimiz 2016-2017 ders yılındaki İngilizce çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedirler.

Ders yılı başından beri anasınıfı öğrencilerimiz İngilizce çalışmalarına her gün bir yenisi daha ekleyerek gitmektedir. Anasınıfı öğrencilerimiz son yaptıkları derste de İngilizce Alfabeyi öğrendiler. Şarkılar eşliğinde alfabeyi düzgün bir şekilde tekrar eden öğrencilerimize Okul Müdürümüz Ayser YILMAZ kendilerine rozet taktı.

Öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.