Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu İngilizce Bölümü Seminerde

Okulumuz İngilizce öğretmenleri, dünyadaki eğitimsel yenilikleri takip ederek öğrendiklerini sınıflarında uygulayarak ve böylece çağımıza ve çocukların gelişimlerine uygun İngilizce eğitimi yapmaktadır.  Bu amaçla 28-30 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya’da Macmillan Education tarafından düzenlenen “Learning for Life” isimli seminere yabancı diller bölüm başkanı Elvan Göçer katılmıştır.

* Hayat için öğrenme

* 21. Yüzyılda dil öğrenmeye iyi bir başlangıç

* Okumanın gücü

* Çağımıza uygun dil öğretimi

* Öğrenilen bilgileri gerçek hayata uyarlama

* Beyin cimnastiği

gibi bir çok konu hakkında bilgilenen öğretmenimiz, öğrendiklerini zümre arkadaşları ile yapılan küçük bir seminerde paylaşmıştır.

Yabancı dil öğretiminde bir marka olan okulumuz, çağın yeniliklerini takip edebilmek için dünya çapında yapılan seminerlere katılarak Bir lisan bir insan, iki lisan iki insan ilkesi doğrultusunda İngilizce öğretiminde sınır tanımamaktadır.

Yaptıkları bu özverili doğru çalışmalar için tüm zümre öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.