2. Sınıfların Alış Veriş Keyfi

2. Sınıfların Alış Veriş Keyfi!

Our market is cheaper than water

Okulumuz 2.sınıf öğrencileri İngilizce derslerinde öğrendikleri kelimeleri ve kavramları etkin bir şekilde kullanıyorlar.

2.sınıf öğrencilerimiz sınıflarında kurdukları marketten kendi tasarladıkları paralarla alış veriş yaptılar. İngilizce günlük konuşma dilindeki yapılarla ne istediklerini, kaç para olduğunu sorarak alışverişlerini gerçekleştirdiler. Ders boyunca devam eden etkinlikte aktif bir şekilde İngilizce konuşmanın yapıldığı faaliyette öğrenciler çok eğlenceli zaman geçirdiler.