Öğrencileimiz Oxford Big Read Yarışmasında Bölge Finalisti Oldular

Bugünün ve gelecek nesillerin yaşamlarını iyileştirecek üstün kalite ve değerde ürünler ve hizmetler sunan Oxford University Press Türkiye’nin, ülke çapında düzenlediği “Oxford Big Read” yarışmasının 6. ‘sı düzenlendi. Yarışmaya okulumuz öğrencilerinin hazırladığı projeler ile her sene olduğu gibi bu sene de katıldık.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin okul dışında kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmek ve İngilizce eğitimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada öğrencilerimiz bölge finalisti olarak İngilizcedeki başarılarını bir kez daha ispat etti.

İlkokul 3.sınıf öğrencilerimizden Derin ERTEN, 4.sınıf öğrencilerimizden Esma DİKMEN ve Nehir KOÇER Ege ve Akdeniz bölgesinde ilk 10’a girerek finalist olmaya hak kazanarak gurur kaynağımız oldular.

Öğrencilerimizi özenle hazırlamış oldukları projeleri için tebrik ediyor ve finale kalan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.