Yabancı Diller Zümremiz Seminerde

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu yabancı diller zümresi yabancı dil eğitiminin verimliliğini daha da artırmak adına farklı zaman ve yerlerde düzenlenen seminerlere katıldı.

21-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Atina'da Express Publishing tarafından Creative Learning" (Yaratıcı Öğrenme), "Motivating the Children" ( Çocukları Motive Etme) ve "I Think+I Feel = I learn" (Düşünürüm, Hissederim ve Öğrenirim) konulu uluslararası bir konferans gerçekleştirilmiştir. Yabancı Diller Zümre Başkanı Elvan GÖÇER’in de katıldığı konferansa konuşmacı olarak, yüzlerce İngilizce ders kitapları yazmış usta yazarlar "Virginia Evans ve Jenny Dooley" gibi uzman eğitmenler katılmışlardır.

23 Mayıs 2015 Cumartesi günü de Fethiye IM Academy'de Oxford University Press tarafından gerçekleştirilen seminere yabancı dil öğretmenlerimizden Dilşad BOZDAĞ ve Bengü ÖZTÜRK katılmışlardır. Seminere Oxford University Press yazarlarından Steve Darn konuşmacı olarak katılmıştır. Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde yabancı dil öğretmenleri için düzenlenen seminerde "CLIL" ( Content of Language Integrated Learning) "İçerik ve Dil Entegreli Öğrenme" konularına değinilmiştir.

Seminerde ayrıca yabancı dil öğreniminin diğer derslerle nasıl entegre edildiği anlatılmış ve bu durumun dil öğrenimine ne kadar kolaylık sağladığı anlatılmıştır.