COOKING IS FUN!

Özel Fethiye İlkokulu/ Ortaokulu Yabancı diller bölümü olarak dil öğretimine çpk önem veriyoruz. Öğrenciler   dili yaparak, yaşayarak ve uygulayarak öğrenmekten daha çok edinirler ve dil edinimi çok önemlidir.

8.sınıf öğrencilerimiz İngilizce dersi 3. Ünite ‘COOKING’ kapsamında kek , kurabiye ve yemek tarifleri yazmışlar ve  bu çalışmalarını sınıfta sunmuşlardır. İsteyen öğrenciler yazdıkları tarifteki yiyecekleri evlerinde yaparak okulda arkadaşlarına ikram etmişlerdir. Bu etkinlikteki hedef öğrencilerin araştırma  ve sunum yapma kabiliyetlerini geliştirmek ve yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamaktır.