Özel Fethiye'de Almanca Dersi

Almanca derslerimiz tüm sınıflarımızda eğlenceli ve zevkli bir şekilde işlenmektedir.

Okulumuzda 4.sınıftan itibaren ikinci yabancı dil olarak eğitimine başladığımız Almanca dersinde de dil ediniminin önemini ve bilincini öğrencilerimize aktararak Almancanın en iyi şekilde öğretilmesini amaç ediniyoruz.

Bu amaçla 4.sınıftan itibaren derslerimizi hem görsel hem işitsel olarak dinleme, okuma, boyama, drama yöntemleri kullanarak işlenmektedir. Bu hafta 4.sınıflarımız ile yapılan boyama etkinliğiyle keyifli, eğlenceli ve bilgi dolu ders işlendi.