ANASINIFLARI

Bizden Haberler

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu

Süleyman Bulut'u Okulumuzda Ağırladık

Büyük Atatürk'ten Ķüçük Öyküler, Arkadaşım Nasrettin Hoca, 101 Deyim 101 Öykü, 101 Atasözü 101 Öykü, Tekerlemeler ve daha niceleri... Hep severek okuduk onu, hep beğendik. Şimdi de tanışma vakti. Bu yılki okuma listemizde değerli kitaplarına yer verdiğimiz Süleyman Bulut,  5. ve 6. sınıflarımızla buluştu ve harika bir söyleşi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz okuma ve yazma serüvenine dair çok kıymetli bilgiler edindiler.