Oxford Big Read’de Türkiye Üçüncülüğü

Oxford University Press Türkiye tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin okul dışında da kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve İngilizce eğitimine katkıda sağlamak amacıyla Oxford University Press Türkiye tarafından kitap inceleme yarışması gerçekleştirilmektedir.

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu Yabancı Diller Zümresi olarak da öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarının gelişmesine katkıda bulunmak ve aldıkları İngilizce eğitimine de katkıda sağlamak amacıyla; Oxford University Press Türkiye tarafından düzenlenen geleneksel kitap inceleme yarışmasına öğrencilerimiz de katılmışlardı. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan projeler sonuçlandı.

2014 Oxford Big Read yarışmasına katılan öğrencilerimiz projeleri ile hem bölge finalisti olmuşlar hem de Türkiye üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarı yakalamışlardır. 3. sınıf öğrencilerimizden Toprak ÖĞRETMEN ve 6. sınıf öğrencilerimizden Ayşe Melis TELLAL Ege bölgesi finalisti olmuşlardır. 5. sınıf öğrencilerimizden Beyza DİKMEN de Ortaokul kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştur.