Misyonumuz

Atatürkçü düşünce sistemini davranış biçimi haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklere sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş, dünya vatandaşı olarak yetişmelerini sağlamak için farklı kültür öğelerinin ve yabancı dillerin küçük yaşlarda benimsenmesini sağlamak ve 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak okulumuzun temek misyonudur.

Ayrıca her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler yetiştirmek en önemli amacımızdır.