Dünya Çocuk Günü Etkinliğimiz

Özel Fethiye İlkokulu’nda Dünya Çocuk Günü küçük ama tadı damağında bırakan bir törenle kutlandı.

2. sınıf öğrencilerinin hazırladığı ve sunduğu program günün anlam ve önemini belirten konuşma ile başladı. Ardından öğrenciler ülke bayrakları ile ülkeler hakkında kısa bilgiler verdiler. Öğrenciler gruplar halinde ülkelere özgü kostüm ve danslarla canlandırma yaptılar.  İşaret dilini kullanarak şarkılar söylediler.

Özel Fethiye ailesi olarak bizler de tüm dünya çocuklarının gününü kutlarız.