Misyonumuz

Atatürkçü düşünce sistemini davranış biçimi haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklere sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş, dünya vatandaşı olarak yetişmelerini sağlamak için farklı kültür öğelerinin ve yabancı dillerin küçük yaşlarda benimsenmesini sağlamak ve 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak okulumuzun temek misyonudur.

Ayrıca her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler yetiştirmek en önemli amacımızdır.

Vizyonumuz

Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak kaliteli bir eğitimle mümkün olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızı aydınlığa götüren yol ne kadar bildikleri değil, bildiklerini hayata ne kadar çok geçirebildikleridir.

Gelecekte disiplinli, başarılı, mutlu ve Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmak temel vizyonumuzdur.