UES Yayınevi Semineri

Okulumuz İngilizce öğretmenleri Sinem KUTLU ve Elif KÖLEMEN UES Yayınevi tarafından 7-10 Mart 2024 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen seminere katılmıştır.

Seminer boyunca alanında uzman konuşmacıları dinleme ve farklı materyalleri inceleme fırsatı bulan öğretmenlerimiz;

-Differentiated Teaching Doesn’t Work or Does it? Theoretical Considerations and Practical Solutions for Teaching Mixed Abilities.

-Mixing the Serious with the Fun: Developing Language and Life Skills with Young Teenagers.

-Using Artificial Intelligence to Develop Students’ Reading Skills.

-Succes Strategies in the Primary ELT Classroom: 10 Powerful Ways to Step Up Your Students’ Learning Outcomes with Marbles.

-Beyond Words: Shaping the Future of English Teaching through Stories.

-SDGs Through the Ages.

-Mindful Classroom.

-Lights, Camera… Action to be Taken! Using Video to Teach Sustainable Development Goals to Learners of English.

-Mindfulness in Action.

-Theory, Practice and the Bigger Issues under the Microscope

konularında eğitim almıştır.

UES Yayınevine davetleri için teşekkür ederiz.