Öğrencilerimizden Örnek Davranış

Özel Fethiye öğrencileri Cumhuriyet Bayramı ve Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında okul kantininde stant açtılar.

 “Atatürk, Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü” öğrencileri öğretmenleriyle birlikte üzerinde Atatürk resmi, imzası bulunan rozet, bardak, tişört, sticker, ajanda vb. materyallerin satışını gerçekleştirdi. Okul kantininde bir hafta boyunca devam eden satışa öğrenciler büyük ilgi gösterdiler.

“Atatürk, Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü” öğrencileri, öğretmenleri ve okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ ile birlikte 05.11.2018 Pazartesi günü Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesini ziyaret ettiler. Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ ziyarette öğrencilerin satıştan elde ettikleri gelirleri Atatürkçü Düşünce Derneği aracılığıyla üniversite öğrencilerine burs olarak verilmesi için Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Haydar Murat Topçu’ya teslim etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Haydar Murat Topçu Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve idarecilerine yaptıkları anlamlı çalışma için teşekkür etti. Dernek olarak bu parayı burs olarak ihtiyacı olan öğrencilere ulaştıracaklarını dile getirdiler.

 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si