Özel Fethiye’de Çevre Semineri

Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında çevre ve geri dönüşüm konularında seminer gerçekleştirildi.

Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında seminer Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğayı Koruma Derneği yönetim kurulu başkanı Sayın Okyay Tirli ve yönetim kurulu üyesi Sayın Pınar Tirli tarafından yapıldı. Sınıflarda atölye çalışması atölye çalışması şeklinde yapılan seminerde doğa, çevre ve geri dönüşüm konuları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Sınıflarda bir ders saati süren seminerde Pınar Tirli öğrencilere dünyamızı korumak için bireysel olarak neler yapabileceklerini anlattı, kısa filmler ve animasyonlar izlettiler. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Pınar Tirli, yürütülen projelerde aktif olarak rol alabileceklerini anlattı.

Öğrencilerle yapılan çalışma kalıcı bir öğrenme ve farkındalık ile son buldu.