Yeni Yılı Kutluyoruz

Yeni Yıl Özel Fethiye'de öğrenci, öğretmen ve velileriyle coşkuyla karşılandı.

31 Aralık 2018 Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz konferans salonunda düzenlenen yeni yıla merhaba partisinde gönüllerince eğlendiler, dans ettiler ve yeni yıla merhaba dediler. Yapılan bu etkinlikle öğrencilerimiz bütün bir yılın stresini attılar, yoğun ders temposuna bir ara vermiş oldular.

Özel Fethiye Ailesi olarak bizlerde herkesin yeni yılını en içten dileklerimizle kutlar, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederiz.