Uzaya Yolculuk Sergisi

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri Fen Bilimleri öğretmeleri rehberliğinde “Uzay’a Yolculuk” sergisi açtılar. Özel Fethiye Eğitim Kurumlarının İlkokul 3 ve 4. Sınıf öğrencileri ile Ortaokul öğrencileri Fen Bilimleri dersleri 1. Ünitesinde yer alan Güneş Sistemi ve Uzay ile ilgili çalışmalarından oluşan bir sergi açtılar.

Öğrenciler, uzay istasyonları, güneş sistemi, uydu araçları vb. çalışmalarla ile ilgili yaptıkları maketleri, ödevlerini ve görsel materyallerini sergilediler. Sergiyi gezenler ayrıca uzay çalışmaları ile ilgili video sunumlarını da izlediler. Görsel Sanatlar ve Fen Bilimleri zümrelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği sergi büyük beğeni topladı. Ayrıca sergi ile ilgili olarak Fen Bilimleri öğretmenleri, “Öğrencilerimiz tüm sınıf kademesinde güneş sitemi ve uzay ile ilgili çalışmalarını görselleştirerek öğrenmelerini kalıcı hale getirdiler. Öğrencilerimiz hazırladıkları materyalleri geri dönüştürülebilir malzemelerden hazırlayarak aynı zaman da çevresel bir mesaj da vermişlerdir. Öğrencilerimiz yaptıkları bu çalışmalar ile hem öğrenmelerini kalıcı hale getirdiler hem de yeni bilgiler edinmiş oldular. Sergimiz okulumuzun tüm öğrencilerine açık olacak ve onlara da sunumlar yapılarak çalışmalar anlatılacak.” Dediler.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencilerini yaptıkları çalışmalar için kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.