Basketbolda Grup Birincisiyiz

Özel Fethiye Eğitim Kurumları, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Fethiye’de düzenlenen okullar arası Yıldız Erkek Basketbol Turnuvasına okulumuz takımı da katılmıştır.

Fethiye de düzenlenen okullar arası Yıldızlar Basketbol turnuvasında okulumuz Yıldız Erkek Basketbol takımı grup maçlarında Dalaman Bahçeşehir Okulları, Hatem Okulları ve Fethiye Gazi Ortaokulu ile maçlar yaparak başarılı maçlar çıkarmıştır. Yapılan maçların sonucunda tüm rakiplerini yenen Yıldız Erkek Basketbol takımımız grup birincisi olarak Muğla’da yapılacak olan İl birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Kazanılan bu zafer sonrasında Okul Müdürümüz Ayser YILMAZ “Akademik alandaki çalışma ve başarılarımızın yanında öğrencilerimiz sportif alanda da başarılar kazanması bizleri gururlandırıyor. Basketbol gibi zor bir spordan grup birinciliği elde etmek bizim için ayrı bir gurur tablosudur. Başta öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini tebrik ve teşekkür ediyorum. İl birinciliği yarışmalarında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Elde edilen sonuçtan dolayı öğrencilerimizi kutlar ve rakiplerimize de centilmence mücadelelerinden dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimize İl birinciliği maçlarında başarılar diliyoruz.

 

 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si