Özel Fethiye’de Seminer

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencilerinin meslekleri tanıması ve ilerleyen yaşamlarında kendilerine uygun meslekleri seçebilmeleri amacıyla yürüttükleri“Geleceğimi Şansa Bırakmıyorum” projesiyle meslek tanıtımları devam etti.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları rehberlik servisi tarafından “Geleceğimi Şansa Bırakmıyorum” projesinde, öğrencilerimizin konuğu velilerimiz Bilgisayar Mühendisleri Yeşim DURSUN ve Tonguç YILMAZ oldu. 06/12/2018 Perşembe günü Özel Fethiye Eğitim Kurumları konferans salonunda düzenlenen söyleşide konuklarımız mühendislik mesleğini anlattı. Söyleşiye önce kendilerini tanıtan velilerimiz daha sonra öğrencilere mühendislik mesleği hakkında, çalışmaları hakkında vb. konularla ile ilgili bilgi aktardılar. Öğrencilerin sorularıyla devam söyleşide konuklar soruları yanıtlayarak öğrencilerin meraklarını giderdi. Söyleşi sonunda konuklarımız öğrencilerin hepsine başarılar dileyerek iyi bir eğitim hayatı geçirmelerini temenni etti.

Söyleşi hakkında Okul Müdürü Ayser Yılmaz “Biz bir okulun sadece akademik bilgileri yükleyen bir yer olmaması gerektiğine inanıyoruz. Çocuklarımızı her yönden farklılıkla büyütmek istiyoruz. Bu nedenle anasınıfımızdan itibaren tüm sınıflarımızda ara ara meslekleri tanımalarını sağlıyoruz.Bunun için değişik çalışmalarımız, anketlerimiz, oluyor ve meslek mensuplarıyla öğrencilerimizi buluşturuyoruz. Bu nedenle de “Geleceğimi Şansa Bırakmıyorum” projesi kapsamında çalışmalar yapıyoruz. Bugün de mühendislik mesleği ile ilgili söyleşi yaparak öğrencilerimizin yeni bilgiler öğrenmesini istedik. Aynı zamanda velilerimiz de olan konuklarımıza öğrencilerimizin eğitimlerine yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

 

Küçük Kızlar Yüksek Atlama 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Takım 1.si   Türkiye Yıldız Kızlar Tenis 9.su   Küçük Kızlar Atlama Türkiye 3.sü   Erkek Basketbol İl 3.sü   İl Satranç Turnuvası 3.sü   Tenis Küçük Kızlar İl 1.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 1.si   Yıldız Kızlar Artistik Jimnastik Türkiye 9.su   Tenis Tek Bayan Türkiye 2.si   Küçük Kızlar Yüksek Atlama Türkiye 2.si