Öğretmenler Günümüz

Öğretmenler altın kanatlı kelebeklere benzer. Durmadan, yorulmadan çiçeklerin arasında dolaşır. Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerine Baş Öğretmeni olmasından dolayı her yıl coşkuyla kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında gurur ve coşkuyla kutlandı.

23 Kasım 2018 Cuma günü saat 09.00’da okul bahçesinde gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Anasınıfı öğrencilerinin öğretmenleriyle birlikte Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla devam eden program da günün anlam ve önemini belirten konuşma Türkçe Öğretmeni Emine GÜLDEN ÇOLAK tarafından yapıldı. Müzik Öğretmeni Önder Yıldırım rehberliğinde tüm öğrenciler öğretmenlerine hazırladığı öğretmen şarkılarını işaret diliyle söyleyerek onları ayrı bir mutluluk yaşattılar.

Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu olsun.