7. Sınıflar E-Konferansa Katıldı

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri  “TESS İle Öte Gezegen Avı” konulu e-konferansa katıldı.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 7. Sınıf öğrencileri e konferansa katılarak güzel bir deneyim yaşadılar. Amerika’da MIT’de görev yapan Türk bir astrofizik doktorunun e-konferansına katılan öğrenciler “TESS İle Öte Gezegen Avı” konusunu dinlediler. Türkiye genelinde ortaokul ve liselerin katılımına açık bir organizasyonda öğrenciler konferansı dinleyip online soru sorma fırsatı buldular. Astrofizik konusundaki son bilimsel gelişmeler hakkında bilgi edinmenin yanı sıra ilerde isterlerse nerelere gelebileceklerini göstermek adına da güzel bir deneyim yaşamış oldular.