Atölyeler

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencilerinin sosyal yönlerini, yeteneklerini, yaratıcılıklarını geliştirmek ve onlara estetik duygu kazandırmak amacıyla sanat eğitimine önem vermektedir.

Okulumuz bünyesinde bulunan müzik odası, resim odası, drama odası, seramik ve teknoloji tasarım atölyelerinde okul saatleri ve okul sonrasında sanat çalışmaları yapılmaktadır. Öğrenciler alanında uzman öğretmenler ile halk oyunları, karikatür, seramik resim, müzik, drama, İngilizce drama çalışmalarını başarılı bir şekilde yürütmektedir. Öğrenciler atölyelerde yaptıkları çalışmaları ve ortaya çıkan eserleri ders yılı boyunca yapılan etkinliklerde sergilemektedirler.

Sanat atölyelerimiz öğrencilerin yeteneklerini geliştirdikleri sanat olaylarını takip ettikleri, yarışmalara hazırlandıkları, aynı zamanda stres attıkları geniş ve rahat mekânlardır.