Özel Fethiye Öğrencilerinin Matematik Yarışması Başarısı

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Kenan Hekimci TALES Matematik Yarışmasındaki başarısından dolayı ödülünü Okul Müdüründen aldı.

Aydın TALES Matematik Müzesi tarafından gerçekleştirilen 2.Ulusal Matematik Yarışmasının 1. Aşamasını geçerek 2. Aşama sınavına katılan ve Türkiye 8.’si olan 6.sınıf öğrencisi Kenan Hekimci ödülünü Okul Müdüründen aldı. 22.06.2017 Perşembe günü Okul Müdürünün odasında ailesi ile birlikte misafir olan Kenan Hekimci’ye hediyesi takdim edildi. Okul Müdürü Ayser Yılmaz “Türkiye geneli yapılan bu sınav 6.sınıflarda 2450 öğrencinin katılımı ile gerçekleşmişti. Öğrencimiz 2450 kişi arasından Türkiye 8.si oldu ve bizleri çok gururlandırdı. Kenan’ın bu başarıyı elde etmesinde başta en büyük destekçileri olan ailesine sonra da öğretmenlerine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün bizde kendisine eğitimine katkı sağlayacak minik bir hediye verdik. Kenan’ın bu başarısının artarak devam etmesini diliyorum.” Dedi.

TALES Matematik yarışmasında Türkiye derecesi yapan öğrenciyi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.