Özel Fethiye’ye Özel Öğrencilerden Ziyaret

Yunus Nadi İlkokulu’nda okuyan görme engelli iki öğrenci Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci ve öğretmenlerini ziyaret etti.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci ve öğretmenleri sosyal sorumluluk projelerinden biri olan “Konuşan Kitaplar” projesiyle görme engelli öğrenciler için 2016-2017 ders yılının 1.döneminde hikaye kitapları seslendirmişlerdi. Seslendirdikleri kitapları Yunus Nadi İlkokulu’nda okuyan görme engelli iki öğrenciye daha önce ulaştıran öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

07.06.2017 Çarşamba günü Yunus Nadi İlkokulu’nda eğitim gören görme engelli iki öğrenci, öğretmenleri, emekli resim öğretmeni Hatice DUMAN ve Okul Müdürü Azim ŞAKAR Özel Fethiye Eğitim Kurumları Müdürünü ve öğrencileri ziyaret ettiler.

Ziyarette görme engelli öğrenciler kendilerine yapılan emekler ve çalışmalar için teşekkür ettiler. Sesli hikayeler sayesinde daha güzel zaman geçirdikleri ve yeni bilgiler edindiklerini dile getirdiler. Okul Müdürü Sayın Azim ŞAKAR da yapılan bu özverili çalışmalar için tüm okul çalışanlarına ve öğrencilerine teşekkür etti. Görme engelli öğrenciler kendi elleriyle yaptıkları hediyelerini hikayeleri seslendirilen öğrenci arkadaşlarına verirken duygu dolu anlar yaşandı. Konu ile ilgili olarak Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ nazik davranışlarından ve ziyaretlerinden dolayı öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ daha sonra öğrencilere tatil hediyesi olarak öğrencilere yenisi seslendirilen ikinci cd’yi verdi.