Özel Fethiye Öğrencilerinden “OZ BÜYÜCÜSÜ” Oyunu

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri usta tiyatrocuları aratmayacak bir oyun sergilediler.

Bir okulun sadece akademik çalışmalar ile olmadığını gösteren Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri müthiş performansla “Oz Büyücüsü” adlı oyunu sahnelendi. 5 ve 6. Sınıf öğrencilerden oluşan tiyatroda, öğrenciler gerek dramlarıyla gerek dans ve müziklerle görülmeye değer bir oyunu Fethiyeli tiyatro severler ile buluşturdular. Gerek sahne tasarımı gerek kostümlerin seçimi gerek oyunculuk performansı bakımından yüksek düzeyde olan bu oyun seyirciler tarafından da büyük bir övgüyle karşılandı. Özel Fethiye İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmenleri Özlem Akçin ve Şenay Otgöz’ün yönetiminde gerçekleştirilen oyun ile ilgili olarak Türkçe Öğretmenlerinin görüşleri de şu şekilde oldu.

“Bizler Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğretmenleri olarak öğrencilerimizin sadece akademik anlamda başarılı yetiştirmemeye çabalıyoruz. Bu başarıların yanı sıra o öğrencinin çevresine duyarlı, büyüklerine karşı saygılı, küçüklerine sevgiyle kucak açabilen düşünen ve sorgulayabilen, sosyal,  kültürünün bilincinde olan, Yüce Atatürk’ün izinden ilerleyen ve bunu tüm benliğinde hisseden öğrenciler olması için uğraşıyor ve bu yönde adımlar atıyoruz.”

Öğrencileri büyük performanslarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.