Özel Fethiye Yabancı Diller Zümresi Seminerde

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu yabancı diller bölümü öğretmenleri, dil öğretimindeki yeni yöntem ve metotlar konusunda bilgilerine bilgi katmak, ülkemizdeki ve dünyadaki değişen ve gelişen yeni eğitim öğretim normlarını öğrenmek ve bunları sınıflarında uygulamak için ulusal ve uluslararası seminerlere katıldılar.

İlk olarak İngilizce zümre Başkanı 11-14 Mayıs 2017 tarihinde Rodos’ta Express yayınevi tarafından düzenlenen “The importance of Learners Engagement in ELT” adlı seminere İngilizce zümre başkanı Sayın Elvan Göçer katıldı. Ortaokul bölümünde okutulan kitabın yazarı Jenny Dooley ile tanışma ve kitap hakkında detaylı bilgi edinme şansı yakaladı.

Seminerde ayrıca aşağıda adı geçen ismi geçen yazarlar ve eğitmenlerden konu başlıkları hakkında detaylı bilgi ve uygulama teknikleri öğrendiler.

Jenny Dooley, Assesment and Testing

Kristy Kors, Let the games begin

Fannie Daou, Teaching writing successfully

George Kokolas, Making the right noise

Alexis Roditis, Platforms Digibooks and Dog prof

Fannie Daou, Practical tips for teaching grammar

Tery Lemanis, How to use intensive reading

12-14 Mayıs 2017 tarihlerinde de Antalya’da Oxford yayınevi tarafından düzenlenen “Revolutionizing the Educational Renaissance 3.0” konulu seminere Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu İngilizce öğretmenlerinden Bilge Özdemir ve Almanca öğretmeni Eylem Akdağ katıldı. Seminerde aşağıda adı geçen eğitimcilerden ilgili konu başlığı altında bilgiler edindiler.

Ufuk Tarhan “T-insan”

Chris Sheen , Edmund Melville, Elna Coetzer  “teaching the

Alpha generation and  Using techonogy in the classroom”

Verissimo Toste “Reflect, Rethink, Reinvent your teaching”

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu Yabancı Diller Bölüm Başkanı Elvan Göçer seminerlerle ilgili olarak “Öğretmenlerimizin çağımızın değişen ve gelişen eğitim öğretim metot ve yöntemleri hakkında her gün daha da ilerlemesini sağlayan, dil öğretimi konusunda sonsuz desteğini esirgemeyerek okulumuzun yabancı dil öğretimi için en doğru çalışmaları yapmasına olanak sağlayan Express ve Oxford Yayınevlerine teşekkür ederiz.” Dedi.