Özel Fethiye İlkokulu Anasınıfı Öğrencilerinden Annelerine Anneler Günü Hediyesi

Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınlar, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlenmiştir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan yüreklerdeki sınırsız sevgi ve sabrıyla dünyanın en kutsal varlıklardır.

Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu olarak annelerimizin bizler için yaptıkları fedakârlıkları unutmadık. 04.05.2016 Perşembe günü saat 19.30’da FBKM’ de, anasınıfı öğrencilerimizin uzun bir süredir çalıştığı “GÖKYÜZÜ KİMİN” adlı oyun sergilendi. Oyundan önce tüm öğrenciler annelerine Müzik öğretmeni eşliğinde “Annem” şarkısını söyledikten sonra anneler günü hediyelerini sundular, arkasından İngilizce olarak öğrendikleri şarkıları söylediler. İngilizce şarkıdan sonra minikler anasınıfı öğretmenleri tarafından hazırlanan “GÖKYÜZÜ KİMİN” adlı drama oyununu sahnelediler. Anasınıfı öğrencileri, uzay merakı ve uzay hakkında mesajlar verdiler. Oyunun önemli bir özelliği miniklerin sahnede canlı performans sergileyerek özgüvenlerinin ve yeteneklerinin ne kadar yüksek olduğunu ispatlamış oldular. “GÖKYÜZÜ KİMİN” kostümleri, müzikleri ve ana fikrinin dikkat çekiciliğiyle izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu olarak annelerimize verilebilecek en büyük hediyenin evlatlarını sahnede görmenin gururu olduğunu bilerek sahip olduğumuz sanat bilinciyle bütün annelerimizin anneler gününü kutlarız.