Özel Fethiye Küçük Kız, Küçük Erkek Tenis Takımları Grup Birincisi

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu, sportif başarılarına ara vermeden devam ediyor.

08-12 Nisan 2017 tarihlerinde Kocaeli de düzenlenen okullar arası Küçük Kız, Küçük Erkek Tenis Grup Birinciliğine Özel Fethiye Ortaokulu öğrencileri de katılmıştır. Özel Fethiye Ortaokulu Küçük Kız ve Küçük Erkek takımları büyük başarıya imza atarak GRUP BİRİNCİSİ olmuştur. Okulu ve ilçeyi Kocaeli de başarılı bir şekilde temsil ederek büyük bir başarı örneği gösteren okul takımı herkesin gururu oldu. Küçük Kız ve Küçük Erkek takımlarının elde ettiği birincilik sonucunda Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri mayıs ayında içerisinde Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Okullarını, ilçemizi ve ilimizi temsil edeceklerdir.

Kazanılan bu zafer sonrasında Okul Müdürü Ayser YILMAZ “Öğrencilerimiz bizleri gururlandırmaya devam etmektedir. Küçük kız ve küçük erkek takımlarımız İl birincilikleri ile yaşattıkları gururdan sonra Kocaeli de yapılan grup birinciliğini de kazanarak Türkiye Şampiyonasına gitmeyi hak ettiler. Öğrencilerimizi elde ettikleri birincilikten ve bize yaşattıkları mutluluktan dolayı kendilerini, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini okulumuz adına tebrik ve teşekkür ediyorum. Özverili çalışmalarını sürdüren ve öğrencilerimizin en büyük destekçileri olan beden eğitimi öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Mayıs ayı içerisinde Mersin’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

İlçemizin gururu olan Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri turnuva boyunca başarılı maçlar çıkararak Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek 16 takım arasına girmiş oldu. Mayıs ayında Mersin’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencilerine başarılar diliyoruz.