Öğrencilerimiz Fethiye Vergi Dairesini Ziyaret Ettiler

Özel Fethiye Ortaokulu 6.sınıf öğrencileri bu yıl 28.si kutlanan Vergi Haftası kapsamında Fethiye Vergi Dairesini ziyaret ettiler. Müdür Yardımcısı Özay DİNCER ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Selçuk ZEYBEK rehberliğinde gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Sayın Mithat AKTAR’ı makamında ziyaret edip vergi haftasını kutladılar. Öğrencileri büyük bir sevgiyle karşılayan Mithat AKTAR, teşekkür edip verginin ne olduğu, nasıl toplandığı, türleri ve ödenmediği zaman neler uygulandığı konusunda öğrencilere bilgi verdi. Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Mithat AKTAR sorulan güzel sorulardan memnuniyetini dile getirdi.

Fethiye Vergi Dairesi çalışanlarından Sayın Gürsen ALİM öğrencilere kurum hakkında daha detaylı bilgiler verdi. Her bölümü ziyaretleri sırasında o bölümün şefinden bilgiler alan öğrenciler merak ettikleri soruları sordular. Güzel bir gezi sonrasında okula dönen öğrenciler yaparak yaşayarak öğrendiler ve verginin ne kadar önemli ve kutsal olduğunu pekiştirdiler.