Özel Fethiye Teniste İl Birincisi

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi.

18-19 Mart 2017 tarihlerinde Muğla’da düzenlenen okullar arası Küçük Erkek-Küçük Kız Tenis İl Turnuvasına okulumuz takımları da katılmıştır.

Muğla da düzenlenen okullar arası tenis il birinciliği turnuvasında okulumuz küçük erkek takımı ve küçük kız takımı 2 gün boyunca başarılı maçlar çıkarmıştır. Yapılan maçların sonucunda tüm rakiplerini yenen küçük kız takımımız İL BİRİNCİSİ, başarılı maçlar sonucunda iyi bir sonuç elde eden küçük erkek takımımız da İL İKİNCİSİ olmuşlardır. Okulumuzu ve ilçemizi Muğla il seçmelerinde başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimiz büyük bir başarı örneği göstererek herkesin gururu oldu. Küçük kız takımımız elde ettiği birincilikle İzmir’de düzenlenecek grup müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir.

Kazanılan bu zafer sonrasında Okul Müdürümüz Ayser YILMAZ “ Akademik alandaki çalışma ve başarılarımızın yanında öğrencilerimiz sportif alanda da başarılar kazanması bizleri gururlandırıyor. Tenis gibi zor bir spordan il birinciliği elde etmek bizim için ayrı bir gurur tablosudur. Başta öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini tebrik ve teşekkür ediyorum. Grup yarışmalarında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.